Borstprothese & Lingerie

Borstprothese & Lingerie

Bijna elke vrouw die het meemaakt kan het bevestigen: Een borst operatie is erg ingrijpend. Acceptatie heeft tijd nodig, gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen zullen langzaam terugkeren. Wij proberen daar met hart en ziel bij te helpen. Een vrouw, weer vrouw laten voelen, dat is ons doel…Wij werken met de volgende merken: Amoena, Anita en Cyell.

Berino Borstprotheses & Lingerie beschikt over een ruim assortiment borstprotheses, (prothese) lingerie, nacht- en badkleding. Er is een ruime paskamer die rolstoelvriendelijk is. Deze ruimte is ook speciaal ingericht voor het aanmeten van borstprotheses. Bertina van den Berg is gediplomeerd Mammacare adviseuse en dus gespecialiseerd in het aanmeten van de juiste borstprothese en lingerie. Zij werkt voornamelijk op afspraak zodat ze voldoende tijd kan inplannen. Het is belangrijk dat mensen zich bij ons op hun gemak voelen en daarom wordt er bij een afspraak ruime tijd ingepland, zodat Bertina in alle rust kan helpen, en kan adviseren wat de beste oplossing en keuze is.

Een afspraak maken: Voor het aanmeten van een borstprothese, het passen van lingerie of voor vrijblijvend advies kunt u bellen met Bertina van den Berg, tel: 06-22999841 Bertina is alle dagen bereikbaar op dit nummer. Indien zij niet meteen in de gelegenheid heeft om u te woord te staan kunt u een bericht achter laten op de voicemail. U wordt dan zo spoedig terug gebeld. Berino Borstprotheses & Lingerie heeft altijd een ruim assortiment protheses op voorraad. Heeft u een vraag hierover dan horen wij dat graag.

lingerie-borstprothese