Hoofdhuidanalyse

Hoofdhuidanalyse

hoofdhuidanalyse

U kunt bij Berino een afspraak maken voor een gratis haar- en hoofdhuidanalyse. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Een analyse met de scoop is in dit geval zeker aan te raden.

De scoop vergroot 200 x. Tijdens de analyse kunt u ook zelf mee kijken op het scherm zodat u de uitleg en onderbouwing zelf ook goed begrijpt. Aan de hand van de beelden die we met de scoop maken kunnen wij u vertellen wat voor probleem er zich bij u voordoet. Wij kunnen u een goed advies geven hoe u dit probleem het beste kan behandelen. Aan de hand van wat wij zien, kunnen wij u vertellen wat voor haar- of hoofdhuid probleem er zich bij u voordoet. Het komt weinig voor dat wij u door moeten sturen naar een dermatoloog, het komt wel voor dat de dermatoloog u door stuurt naar ons.
Wij werken met de producten van Mediceuticals. Dit merk biedt een lijn haar- en hoofdhuid verzorging die het in een optimale conditie brengen en houden. Er is voor ieder haar- en hoofdhuidprobleem een speciale lijn ontwikkeld.

  • Haaruitval (tijdelijke)berino, mediscoop, haarwerk, haaruitval, hoofdhuidanalyse
  • Dunner wordend haar
  • Vette hoofdhuid en/of haar
  • Droge hoofdhuid en/of haar
  • Psoriasis of andere hoofdhuidproblemen.

Meer informatie over de producten kunt u vinden op www.mediceuticals.eu/nl/ of bij één van onze medwerkers. U kunt altijd vrijblijvend bij ons een afspraak maken voor advies.

Maak een afspraak