Over ons

Een vrouw weer vrouw laten voelen

Dat is onze missie

Bertina en Ino van den Berg zijn al ruim 25 jaar succesvol in het kappersvak. Zij zijn begonnen met de vestiging ‘Kapsalon Bertina’ in Grou en openden 14 jaar geleden hun tweede vestiging: ‘Berino the art of Beauty’. Ondertussen zijn daar nog drie vestigingen bij gekomen in Sneek, Heerenveen en Leeuwarden. In Leeuwarden hebben wij een locatie in het ziekenhuis (MedischCentrumLeeuwarden) op de afdeling Y1 (OCL).

Bertina heeft, door de ziekte van haar vader, van dichtbij meegemaakt welke impact haarverlies heeft op je zelfvertrouwen en je functioneren in het dagelijks leven. Dat was voor haar een reden om zich te specialiseren in haarwerken, borstprotheses en lingerie. Bertina werkt samen met een team, goed opgeleide, medewerkers. Het team bestaat uit kapsters, visagisten, haarwerk specialisten, nagelstylisten en schoonheidsspecialistes.

Onze missie is een vrouw ter alle tijden vrouw laten voelen.

bertinacopy

Persoonlijke begeleiding

24/7 staan wij voor u klaar

Bertina en haar collega’s zijn gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken. Zij begeleiden u persoonlijk en geven een eerlijk advies. U bent altijd verzekerd van een coupe die bij u past, natuurlijk en comfortabel.

U bent gesteld op uw privacy, daarom werken wij alleen op afspraak. In de salon is een speciale ruimte ingericht, waar wij u persoonlijk ontvangen. Uiteraard kan het intake gesprek en het passen van een haarwerk ook thuis, of in het ziekenhuis plaatsvinden.

Bertina is gediplomeerd Mammacare adviseuse en dus gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses en lingerie.

Wij worden elk jaar getoetst door de SEMH. De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren erkent. Klik hier voor meer informatie over SEMH.

Een goed gevoel

Hier een link naar een prachtig stukje van een collega in de zorg uit het MCL over hoe zij ons ziet en wat voor gevoel wij mensen geven;  https://www.nursing.nl/Verpleegkundigen/Blogs/2017/3/Blog-Sandra-Een-zwart-uniform/

Zorgverzekeraar

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Daarom kunnen wij voor u nakijken voor welk bedrag u bent verzekerd en wat de vergoeding voor het haarwerk zal zijn. Alleen door de SEMH gecertificeerde haarwerkleveranciers kunnen een contract krijgen dus dat staat voor kwaliteit.

Zorgverz_logos

Klachten over onze dienstverlening of producten
U heeft een medische verstrekking geleverd gekregen. Ondanks het feit dat wij uitgebreid met u de mogelijkheden, onmogelijkheden en eventuele beperkingen van de verstrekking hebben besproken, kan het toch zo zijn dat de verstrekking niet voldoet aan de eisen die van een dergelijke verstrekking mag worden verwacht.
Hier leggen we u uit hoe u kunt handelen in het geval u niet tevreden bent over de
geleverde verstrekking. Indien wij een ‘ontevredenheid‘ van u hebben vernomen zullen wij deze desgewenst als klacht in behandeling nemen conform de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector.

1. Teneinde uw klacht in behandeling te kunnen nemen verzoeken wij u een  ‘klachtenformulier’ in te vullen en dit naar ons te sturen ter attentie van Ino van den Berg.
Wij zullen er alles aan doen om samen met u de juiste oplossing te vinden.
2. Mocht de klacht niet oplosbaar blijken dan kan het ‘klachtenformulier’ op uw verzoek
als klacht worden voorgelegd bij de Klachtencommissie van de betreffende branche.
3. Als ook de Klachtencommissie er niet in slaagt uw klacht tot tevredenheid van
betrokken partijen op te lossen dan kan de klacht worden voorgelegd bij het secretariaat van de SEMH. In dat geval is er sprake van een geschil. Ons bedrijf is een erkend lid van de SEMH en is als zodanig aangesloten bij de SEMH. Door de SEMH wordt vervolgens haar orgaan, de Geschillencommissie, verzocht een voor beide partijen bindend uitspraak te doen over het geschil.

 

299_1332c6b_1b2f6